Upplevelser

Gunilla/Bandhagen:

Minns du att du förvarnade mig om att saker börjar hända efter en sån här session…? Hur tankarna börjar klarna och hur reaktioner på saker jag tidigare bara nonchalerat inte längre går att nonchalera… Det kommer mer förändringar längre fram och jag tar emot allt med öppet sinne och öppna armar. Allt blir bara till det bättre.

Så snart någon frågat mig om min skada och varför jag varit borta så länge har jag tagit tillfället att berätta om mina upplevelser på din bänk. Inte minst vad min käke fick för sig att göra men så mycket mera om hur du hjälpte mig med smärtorna. Sedan maj är jag tillbaka i tjänst på heltid och blir starkare för var dag som går.

Vad jag vill säga till dig, Anne-Lie… är ett stort och innerligt tack för vad du öppnat upp för mig!

Ingrid/Åkersberga:

Det var i slutet av november 2011 som jag var hos Anne-Lie på en föreläsning där hon berättade om Reconnective healing. Det fascinerade mig så jag bokade tid i december för healing samt återkoppling.

Själva upplevelsen av den helgen var helt fantastisk, jag var alldeles omtumlad efter det som jag upplevde både på fysisk och mental nivå. Det har nu gått ca 3 månader och när jag tänker tillbaka på de dagarna är det första jag kommer i kontakt med en känsla jag fick under själva sessionen. Det var en upplevelse av att vara i min kropp och känna den som jag gjorde när jag var en liten tjej, ca 9-10 år. Jag uppfylldes av en otrolig energi och lätthet, det liksom spritte i hela kroppen av rörelser som jag tolkade som kraft, lust och bekymmerslöshet. Det var så underbart!

I tillägg till den upplevelsen och andra som gav mig en härlig upplevelse och minne så har jag efter den helgen upplevt följande:

  • Jag är mer närvarande i nuet. Tidigare hade jag mycket fokus på framtiden, vad som skulle hända om några veckor, månader och år. Nu är jag här och nu och jag är inte heller upptagen av det som hänt i dåtiden. Det har skapat ett lugn hos mig.

  • Jag upplever att jag i möten med andra har en större sinnesskärpa vilket gör att jag lätt får perspektiv till det som händer runt omkring mig. Det är som om jag enklare hittar lösningar på problem och frågeställningar. Min intuition har blivit ännu starkare.

  • Jag upplever också att jag inte behöver förbereda mig lika mycket inför möten, presentationer eller andra uppdrag som jag har, jag har tillgång till det jag behöver. Det händer att jag efter möten tänkt ”vem var det som sa allt det som kom ur min mun” 😉

  • Idag är jag lugnare än jag någonsin varit. Jag blir inte lika snabbt upprörd som jag ibland tidigare kunde bli när någonting gick snett eller inte blev som jag planerat.

  • Det är som om jag går på en väg som är gjord för mig. Jag är trygg i vetskapen om att jag hittat rätt just nu i mitt liv, både i privat- och arbetslivet.

  • Jag har hittat tilliten till mig själv! Det är något som jag letat efter och arbetat med att skapa under de senaste 20 åren utan att riktigt lyckats men nu är tilliten där, stadig och trygg.

Tack och allt gott till dig Anne-Lie!

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning eller frågor om healingen.
Mobil: 070-948 27 89
e-post: anne-lie@healingreconnective.se

Rulla till toppen