Hur går det till?

Hur går det till?

Du ligger på rygg på en brits (om det känns bekvämt), fullt påklädd (ha gärna en varm tröja på), men utan skor. Jag håller mina händer några decimeter från din kropp, fokuserar på att känna kontakten mellan oss och arbetar med det jag känner, utan att röra vid dig. Det jag känner i mina händer är ofta ett pirrande, en pulserande, vibrerande känsla. Jag letar efter de ställen där det känns “något”. Jag stannar kvar där och “leker” med känslan/energin tills den avtar, då är det dags att gå vidare och leta efter nästa ställe. Jag tittar också efter registreringar hos dig (se nedan).
Det låter kanske konstig, men ungefär så går det till. Det finns inte någon “teknik” som talar om hur jag ska göra, utan det viktiga är att utveckla känslan och följa den. Det jag gör får på något sätt din kropp att komma i balans, så att du kan hela och läka dig själv. Jag aktiverar frekvenser som kommer i svängning – det sker trådlöst ungefär som en radio. Stationen finns där hela tiden, men genom att fokusera på just healingfrekvenserna så aktiveras de och man får tillgång till dem.

Upplevelser under sessionen

Din uppgift är att bara slappna av och gå in i din egen upplevelse och med alla dina sinnen fokusera på det. Tillåt dig att bara uppleva nuet och låta vad som än sker – ske. Var öppen och förväntansfull, utan att förvänta dig något särskilt.

Många upplever ett stort lugn och en djup avslappning. De allra flesta märker små ryckningar i ansiktsmusklerna, särskilt runt ögonen, men även ryckningar i händer och fötter är vanligt. Ofta ändras andningsmönstret och blir antingen djupare eller ytligare och snabbare, även djupa suckar och gäspningar är vanligt. Allt detta kallas för registreringar.
En session kan vara helt olika den andra som upplevelse. Du kan uppleva olika känslor, som plötsligt blir extra tydliga för dig, förnimma dofter, smaker eller ljud, värme eller kyla – ofta växlande. Somliga känner sig upprymda, andra gråter, vissa snarkar fastän de är vakna. En del ser bilder, hör röster och musik, eller känner beröring (trots att jag inte rör vid dig).
Vad som helst kan hända, men det är inga dramatiska händelser och det bästa är om du helt enkelt kan slappna av och bara låta det hända av sig själv. Det är viktigt att du själv inte “hjälper till” med t ex böner,meditera inte eller repetera mantran. Det kan vara bra att göra – men vid andra tillfällen. Andas så som det känns naturligt. Visualisera inte avslappnande scener eller ett önskat resultat. För om du gör det så störs mitt arbete med frekvenserna och resultatet blir kanske inte det önskade.

Efter sessionen

Efter sessionen är det inte ovanligt att man känner sig lite omskakad – men på ett behagligt sätt. En del blir trötta och kanske vill ta en tupplur när de kommer hem. Det är viktigt att följa det kroppen behöver, så ta lite extra väl hand om dig resten av dagen.
Healingen kommer att fortsätta även en tid efter sessionen. En del känner sig ovanligt pigga och fulla av energi resten av dagen. Om du känner en stor förbättring, men det finns mer kvar att göra, rekommenderar jag ytterligare en eller kanske två sessioner, gärna inom en vecka. Det ska gå minst 24 timmar mellan varje session.
Om du inte ser några resultat ens efter tredje sessionen är det meningslöst att fortsätta, åtminstone vid just den här tidpunkten i ditt liv. Då är det något annat du behöver.

Tips:

Undvik parfym, parfymerad tvål eller hår och hudprodukter precis innan sessionen.
Det är ok att ha på sig smycken, men det är bra om de inte skramlar om du råkar röra på dig.
Mobilen avstängd.
Allt för att ingenting ska störa dina sinnen under upplevelsen.

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning eller frågor om healingen.
Mobil: 070-948 27 89
e-post: anne-lie@healingreconnective.se

Scroll to Top